Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Balıkesir Sürücülerine Özel Trafik Eğitimi

Balıkesir'de trafik güvenliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Balıkesir Otomobil Sporları Derneği (BOSDER) iş birliğiyle önemli bir bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Balıkesir Sürücülerine Özel Trafik Eğitimi

Balikesir Suruculerine Ozel Trafik Egitimi 1
Balıkesir Sürücülerine Özel Trafik Eğitimi

Sürücülere Birebir Eğitim Verildi

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Balıkesir İstasyon Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte, 300 araç ve sürücüsüne emniyet kemeri kullanımının hayati önemi ve alkollü araç kullanımının riskleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Trafik ekipleri ve BOSDER üyeleri, sürücülerle birebir iletişim kurarak emniyet kemeri kullanımının trafik kazalarındaki önemine dikkat çekti. Ayrıca alkollü araç kullanımının yarattığı tehlikelere vurgu yapılarak, alkolsüz araç kullanmanın önemi üzerinde duruldu.

Eğitimlerin Önemine Değinildi

Etkinlik kapsamında sürücülere bilgilendirici broşürler de dağıtıldı. Broşürlerde, trafik kurallarına uymanın ve emniyet önlemlerini almanın herkes için önemli olduğu vurgulanırken, alkollü araç kullanımının sadece sürücüye değil, çevresindekilere de büyük riskler getirdiği belirtildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve BOSDER yetkilileri, bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesinin trafik güvenliğine katkı sağlayacağını belirtti. Sürücülerin bilinçlenmesi ve trafik kurallarına uyumun artmasıyla birlikte, trafik kazalarının önüne geçilebileceği vurgusu yapıldı.

Haber: Bülten

Erdek’te Çift Taraflı Trafik Kazası

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu