Balıkesir Son Dakika HaberleriTeknoloji

Balıkesir Teknokent AR-GE ve Yazılım Firmalarını Ağırladı

Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) koordinasyonunda gerçekleşti.

Balıkesir Teknokent AR-GE ve Yazılım Firmalarını Ağırladı

Balikesir Teknokent Ar Ge Ve Yazilim Firmalarini Agirladi 1

Balıkesir Teknokent ev sahipliğinde düzenlenen toplantının ikinci gününde, Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk önderliğinde görüşme gerçekleştirildi.

Toplantının ikinci gününde Balıkesir Teknokent’te bulunan AR-GE ve Yazılım firmalarının temsilcileri ile bir araya geldi. Ayrıca, toplantıya Genel Müdür Burcu Aydemir, KOSGEB, TSE, GMKA, İŞKUR yetkilileri de katılarak etkinliğe katkı sağladı.

Veriler Rapor Olacak

İki günlük yoğun görüşmelerin ardından elde edilen sonuçlar, SANTEK heyeti tarafından rapor haline getiriliyor olacak. Bu rapor, bölgenin teknolojik ve endüstriyel gelişimine katkı sağlamak amacıyla atılacak adımları belirlemekte önemli bir rol oynayacak.

“Bölgenin teknolojik potansiyelini daha da arttıracak”

Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Bu tür etkinlikler, bölgedeki AR-GE ve yazılım firmaları ile ilgili kurumların işbirliği ve iletişimini güçlendirmek adına son derece önemlidir. Balıkesir Teknokent’in ev sahipliği yaptığı bu toplantı, bölgenin teknolojik potansiyelini daha da artırmamıza yardımcı olacak” dedi.

Haber Merkezi // Balıkesir Teknokent AR-GE ve Yazılım Firmalarını Ağırladı

Farkında Bile Değilsiniz: Apple’ın Bilinmeyen Yüzü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu