Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Valiliği ve BASİAD Arasında İş Birliği

Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) arasında gerçekleşen iş birliği ile, kent gençlerinin eğitimine katkı sağlayacak bir projenin temelini attı.

Balıkesir Valiliği ve BASİAD Arasında İş Birliği

Balikesir Valiligi Ve Basiad Arasinda Is Birligi

Gençlere Rehberlik Sağlayacak

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen imza töreninde, Meslek Liseleri öğrencilerine yönelik düzenlenecek Mentorluk Projesi için protokol imzalandı. Valilik makamında gerçekleşen törende Vali İsmail Ustaoğlu, BASİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Meslek Liseleri öğrencilerinin iş dünyasına daha etkin bir şekilde hazırlanmalarını amaçlayan bu projenin, gençlerin kariyer yolculuklarında önemli bir rehberlik sağlayacağı belirtildi.

“Gençlerimize destek olmalıyız”

Protokol imza töreninde konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, gençlerin meslek seçimi sürecinde yaşadıkları kararsızlıkları en aza indirmeyi, onlara rehberlik etmeyi amaçladıkları bu projenin Balıkesir’e önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Ustaoğlu, “Geleceğimizin teminatı gençlerimize elimizden geldiğince destek olmalı, onlara doğru yolu göstermeliyiz. Meslek Liseleri Mentorluk Projesi, bu anlamda önemli bir adım” dedi.

Haber: Elif Şahin

Vali Ustaoğlu: ‘Vatandaşlarımıza hayırlı olsun’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu