Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Şehit Ailelerine İftar Yemeği Düzenledi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Şehit Ailelerine İftar Yemeği Düzenledi

 

Devletin varlığını ve şefkatli elini hassasiyet ile sergileyen Vali Şıldak ve eşi, ramazanda şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak şehit ailelerine verilen iftar yemeğine ev sahipliği yaptı.

 

Aw587741 02

Birliğimize Kardeşliğimize Vesile Olsun

Şıldak, Ramazan ayının ilk toplu iftarında şehit aileleri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ardından, “Ramazan Ayı bereketi, bolluğu ve birleştirici rolüyle birliğimize, kardeşliğimize vesile olsun. İlimizde en güçlü şekilde kendisini göstersin. Ramazan demek yardımlaşma, dayanışma demektir. Ayrıca, birbirinin farkında olmak ve en ulvi değerlere sahip çıkmak demektir. Birde kendi benliğimizle bir muhasebe, muhakeme yapmak demektir.

Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş olan gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyor, cennet mekanları olsun diyorum. Programımıza gelerek bizleri onurlandıran siz değerli şehit ailelerimize ve bütün misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Her zaman sizi gördüğümüzde hatırladığımız en güzel ve içten  duyguları bize tekrar yaşattınız” şeklinde konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu