YaşamGündemİlçe Haberleri

Balıkesir Doğasının Büyüsü Objektife Takıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyet gösteren Bandırma Doğa Fotoğrafçılığı Derneği (BANFAD) işbirliğiyle düzenlenen 6. Kapıdağ Fotosafari Fotoğraf Etkinliği, fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi.

Balıkesir Doğasının Büyüsü Objektife Takıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde faaliyet gösteren Bandırma Doğa Fotoğrafçılığı Derneği (BANFAD) işbirliğiyle düzenlenen 6. Kapıdağ Fotosafari Fotoğraf Etkinliği, Kapıdağ’ın doğal güzelliklerini fotoğraflamak isteyen fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinlik kapsamında katılımcılar, Kapıdağ’ın benzersiz doğal manzaralarını yakalamak için çeşitli noktalara doğa yürüyüşleri yaparak fotoğraf çekimlerinde bulundu.

Balıkesir Doğasının Büyüsü Objektife Takıldı!
Balıkesir Doğası

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, etkinliğin Kapıdağ’ın doğal güzelliklerini daha geniş kitlelere tanıtmak adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Polat, Ormanlı Köyü’nde gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 25 profesyonel fotoğraf sanatçısının katıldığını ve Bandırma’nın doğal zenginliklerine sahip Kapıdağ’ın bu tür etkinliklerle daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, 26 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek olan etkinlik sonrasında katılan fotoğraf sanatçılarının çektiği fotoğrafların değerlendirilerek ödüllerin verileceğini duyurdu.

Balıkesir Doğasının Büyüsü Objektife Takıldı!
Fotoğrafçıların Kadrajından

 

İHA

Yalnızca Ayvalık’a Geldiğinizde Deneyimleyebileceğiniz 3 Şey

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu