Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir ve Bosna Hersek İş Birliği Yapacak

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), uluslararası iş birliğini genişletmeye devam ediyor. BAÜN Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilen yeni anlaşma, Bosna Hersek'te bulunan Tuzla Üniversitesi ile kurumlar arasında öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetlerini içeriyor.

Balıkesir ve Bosna Hersek İş Birliği Yapacak

Balikesir Ve Bosna Hersek Is Birligi Yapacak 1
Balıkesir Ve Bosna Hersek İş Birliği Yapacak

İmza Törenine Büyük Katılım

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu liderliğindeki Balıkesir Üniversitesi, Tuzla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nermina Hadžigrahić ile çevrim içi bir toplantı düzenleyerek anlaşmayı imzaladı. Törene, Saraybosna Eğitim Müşaviri Dr. Faruk Berat Akçeşme, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Tuzla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesna Bratovčić ve diğer önemli isimler katıldı.

Balikesir Ve Bosna Hersek Is Birligi Yapacak 2
Balıkesir Ve Bosna Hersek İş Birliği Yapacak

Uluslararası Anlaşma Detayları

Yapılan uluslararası anlaşma, Balıkesir Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Tuzla Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nermina Hadžigrahić tarafından çevrim içi toplantıda imzalandı. Anlaşma kapsamında, öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli akademik iş birliği projelerinin de hayata geçirilmesi planlanıyor.

Balikesir Ve Bosna Hersek Is Birligi Yapacak 3

Rektörlerden Tebrik ve Umut Dolu Mesajlar

İmza töreninde konuşan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Tuzla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nermina Hadžigrahić ve Saraybosna Eğitim Müşaviri Dr. Faruk Berat Akçeşme, anlaşmanın kurumlar için hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Oğurlu, uluslararasılaşma çabalarının devam edeceğini ve bu süreçte emeği geçen üniversite personeline teşekkür etti.

Haber: Bülten

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Yeni Dekan Göreve Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu