Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de 1 Milyonluk Gıda Dolandırıcılığı

Sakarya merkezli olarak başlatılan ve Balıkesir'i de içine alan geniş kapsamlı bir nakliye dolandırıcılığı operasyonu sonucunda, 8 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir’de 1 Milyonluk Gıda Dolandırıcılığı

Balikesirde 1 Milyonluk Gida Dolandiriciligi 1

10 Milyon Değerinde

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Yalova illerinde 10 milyon lira değerinde 7 nakliye dolandırıcılığı olayını ortaya çıkardı.

Balikesirde 1 Milyonluk Gida Dolandiriciligi 2

Suç Üstü Yakalandılar

Operasyon kapsamında, şüpheliler 1 buçuk milyon lira değerindeki içeceği Gaziantep’e götürmek için, Bursa ilinde kiraladıkları depoya indirdikleri sırada suçüstü yakalanarak gözaltına alındılar. Ayrıca, Balıkesir ilinde şüphelilerin gerçekleştirdiği dolandırıcılık suçuyla elde ettikleri yaklaşık değeri 1 milyon lira olan gıda malzemeleri, Antalya ilinde bir depoda bulundu ve emniyet ekipleri tarafından malzemeler ait olduğu firmaya teslim edildi.

Balikesirde 1 Milyonluk Gida Dolandiriciligi 3

4 Şahıs Tutuklandı

Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden A.Y. (25), M.Y. (22), E.Ş. (44) ve T.T. (23) tutuklanırken, E.K. (57), S.P. (47), Ö.Ş. (42) ve S.P. (47) adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldılar.

Haber: İHA

Denizdeki Hareketlilik Ekipleri Harekete Geçirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu