Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de 11 Şüpheli Şahıs Yakalandı

Edremit ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur operasyonuna, 219 personel ve bir narkotik köpeği katıldı. Operasyon kapsamında aranan 11 şüpheli şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 4 çevik kuvvet timi, 32 ekip ve 78 çarşı mahalle bekçisinden oluşan 219 personel ile ilçe genelinde umuma açık yerlerde, trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında yapılan şok asayiş ve trafik uygulamasında bin 756 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda 11 aranan şüpheli yakalandı.
Balikesirde 11 Supheli Sahis Yakalandi 2
Balıkesir’De 11 Şüpheli Şahıs Yakalandı

Silah, Uyuşturucu ve Trafik İhlalleri Tespit Edildi

Gece boyunca yapılan uygulamada, bir ruhsatsız tabanca, 50 tabanca mermisi, 4 ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 7 kartuş, bir miktar uyuşturucu ve sentetik hap, bir uyuşturucu içme aparatı ve bir hassas terazi ele geçirildi.
Huzur operasyonunda 21 umuma açık iş yerinin denetlenmesi sonucu bir iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten, bir iş yerine sigortasız işçi çalıştırmaktan tutanak düzenlendi. Kontrol edilen 94 araçtan 17 araç sürücüsüne 65 bin 980 lira ceza yazıldı, bir araç trafikten men edilirken üç sürücü belgesine de el konuldu.

Balikesirde 11 Supheli Sahis Yakalandi 3

Haber: İHA

Kuzey Makedonya’da Cinayetten Aranan Parti Lideri Balıkesir’de Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu