Özel HaberlerEkonomiİlçe Haberleri

Balıkesir’de Altın Piyasasında Son Durum

Nişantaşı Kuyumculuk işletmecisi ve Balıkesir’in sevilen esnafı Hilal Demirözer Yarbaoğlu, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekiyor. Yatırım amaçlı tercih edilen altının, güvenli liman özelliğini koruduğunu belirtiyor. Balıkesir'de düğün sezonunda öne çıkan altın çeşitleri arasında bileziklerin vazgeçilmez olduğunu ifade ediyor.

Balıkesir’de Altın Piyasasında Son Durum

Balikesirde Altin Piyasasinda Son Durum 1

Talep Etkiliyor

Balıkesir Kuyumcular Derneği Başkanı Recai Gürcan, altın fiyatlarındaki dalgalanmaları değerlendirerek, gün içindeki değişimlerin altının gram fiyatında artışa neden olduğunu vurguluyor. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, küresel ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gelişmelerin altın talebini ve fiyatlarını etkilediğini ifade ediyor. Gürcan, güncel altın durumunun bu etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini belirtiyor. Altın fiyatlarındaki güncel gelişmeler hakkında bilgi veren Gürcan, altının faizlerin düşme eğilimine girmesiyle ivme kazandığını söylüyor.

Balikesirde Altin Piyasasinda Son Durum 2

“Altın 2024 hareketli olacak”

Gürcan’ın değerlendirmesine göre, altın 2024 yılında oldukça hareketli olacak. FED’in faiz politikası neticesinde altının yönünün belirleneceğini belirten Gürcan, iniş ve çıkışların normal olduğunu ancak altının toparlanma sürecine girdiğini ifade ediyor. Balıkesir Kuyumcular Derneği Başkanı, altındaki dalgalanmaların doğal olduğunu, dövizin stabil seyrettiğini ancak altının FED’in faiz açıklama sürecinde iniş çıkış kaydettiğini belirtiyor. Gürcan’a göre, altın şubat ve mart aylarında biraz daha toparlanacak ve hareketlenecek.

Balikesirde Altin Piyasasinda Son Durum 3

Altın Fiyatlarındaki Son Durum:

  • 1 Gram Altın: 1965 TL
  • Çeyrek Altın: 3455 TL
  • Yarım Altın: 6910 TL
  • Tam Altın: 13,670 TL
  • Ata Altın: 14.100 TL
  • İki Buçuk Altın: 33.900 TL

Haber Merkezi

Balıkesir’de Güncel Altın Fiyatları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu