Gündem

Balıkesir bakan hazırlığında

Balıkesir bakan hazırlığında. Balıkesir’de bakan hazırlığı başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun yarın Balıkesir’de olması bekleniyor.Balıkesir bakan hazırlığında. Balikesir’de bakan hazirliği başladı.Bir dizi temel atma merasimine katılması planlanan Bakan Eroğlu’nun Balıkesir ziyaretinde Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir belediye ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

BALIKESİR’DE BAKAN HAZIRLIĞI

Balıkesir bakan hazırlığında. Balikesirde bakan hazirliği başladı.  Balıkesir’de bakan hazırlığı yapılıyor.Balıkesirde bakan haziliği başladı.Valilik önünde kurulan stantlarda yarın Bakan Veysel Eroğlu’nun DSİ yatırımları ve temel atma programları gerçekleştireceği bildirildi.Sabah saatlerinde Çanakkale’de yapılacak programa katılacak Eroğlu öğleden sonra Balıkesir’de olacak.Saat 13.30’da Valilik te olacak.Balıkesirde bakan hazırlığı yapılıyor.Hazılrık 15 Temmuz meydanında.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun yarın Balıkesir’de olması bekleniyor. Bir dizi temel atma merasimine katılması planlanan Bakan Eroğlu’nun Balıkesir ziyaretinde Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir belediye ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmesi bekleniyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yarın Balıkesir’de olacak. Balıkesir’e gelmesi beklenen Eroğlu için 15 Temmuz Kuvayi Milliye meydanında stant kuruluyor.Balıkesirde bakan hazırlığı yapılıyor.  Yarın sabah Valilik ziyareti ile birlikte DSİ tesislerinin temel atma merasimine katılması beklenen Bakan Veysel Eroğlu’nun gelir getirici tür ve orköy kredi sertifika dağıtımını gerçekleştireceği bildirildi. Meydandaki  buluşmanın ardından esnaf ziyareti ile sürecek programi, AK Prati il başkanlığı ziyareti, Büyükşehir Belediyesi ziyareti ile sürecek. Adliye köprülü kavşak temel atma töreni yapılacak.Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun yarın Balıkesir’de olması bekleniyor. Bir dizi temel atma merasimine katılması planlanan Bakan Eroğlu’nun Balıkesir ziyaretinde Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir belediye ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun yarın Balıkesir’de olması bekleniyor. Bir dizi temel atma merasimine katılması planlanan Bakan Eroğlu’nun Balıkesir ziyaretinde Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir belediye ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmesi bekleniyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yarın Balıkesir’de olacak. Balıkesir’e gelmesi beklenen Eroğlu için 15 Temmuz Kuvayi Milliye meydanında stant kuruluyor. Yarın sabah Valilik ziyareti ile birlikte DSİ tesislerinin temel atma merasimine katılması beklenen Bakan Veysel Eroğlu’nun gelir getirici tür ve orköy kredi sertifika dağıtımını gerçekleştireceği bildirildi. Meydandaki  buluşmanın ardından esnaf ziyareti ile sürecek programi, AK Prati il başkanlığı ziyareti, Büyükşehir Belediyesi ziyareti ile sürecek. Adliye köprülü kavşak temel atma töreni yapılacak

Balıkesirde Bakan Hazırlığı

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun yarın Balıkesir’de olması bekleniyor. Bir dizi temel atma merasimine katılması planlanan Bakan Eroğlu’nun Balıkesir ziyaretinde Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir belediye ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yarın Balıkesir’de olacak. Balıkesir’e gelmesi beklenen Eroğlu için 15 Temmuz Kuvayi Milliye meydanında stant kuruluyor.Balıkesirde bakan hazırlığı yapılıyor.  Yarın sabah Valilik ziyareti ile birlikte DSİ tesislerinin temel atma merasimine katılması beklenen Bakan Veysel Eroğlu’nun gelir getirici tür ve orköy kredi sertifika dağıtımını gerçekleştireceği bildirildi. Meydandaki  buluşmanın ardından esnaf ziyareti ile sürecek programi, AK Prati il başkanlığı ziyareti, Büyükşehir Belediyesi ziyareti ile sürecek. Adliye köprülü kavşak temel atma töreni yapılacak.Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun yarın Balıkesir’de olması bekleniyor. Bir dizi temel atma merasimine katılması planlanan Bakan Eroğlu’nun Balıkesir ziyaretinde Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir belediye ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu