Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Balıkesir’de Çocuğu Kaçıran Suçlu Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Cinayet ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları arama  çalışmaları sona erdi.

Balıkesir’de Çocuğu Kaçıran Suçlu Yakalandı

Balikesirde Cocugu Kaciran Suclu Yakalandi 1
Balıkesir’de Çocuğu Kaçıran Suçlu Yakalandı

Personellerinin titiz çalışmaları ile saat 23.30 sıralarında meydana gelen Kasten Öldürme olayının failleri tespit edildi. Suça Karışan; kasten yaralama, uyuşturucu gibi suçlardan aranan ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Kasten Öldürme suçlarından 15 olay kaydı olan Ali M. Yakalandı.

Ayrıca kasten yaralama, uyuşturucu, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve çocuğun kaçırılması veya alıkonulması suçlarından 35 olay kaydı olan Hasan Fadıl G’yi de ekipler yakaladı. Kasten öldürme, kasten yaralama, uyuşturucu, kumar, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve kişilerin huzur sükununu bozma suçlarından 6 olay kaydı olan İsmail K, Çoğunluğu Kasten Yaralama suçları olmak üzere, Tehdit ve Trafik Güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından 13 olay kaydı olan Enes E. Olay kaydı olmayan Enes Z. Yakalandı.

Açık Cezaevinden Firar Etmişti!

Kasten Öldürme, Kasten Yaralama, Yağma, İşyerinden Hırsızlık vb. Toplam 17 adet kaydı olan ayrıca 06.12.2023 tarihinde Ayvacık açık cezevinden firar ettiği anlaşılan, 32 YIL 9 AY hapis cezası ile aranan Mehmet G yakalandı. Toplam 6 şüpheli de yakalandı.

Haber Merkezi

Cezaevinde İsyan Başlatan Kişi Edremit’te Tutuklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu