GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Balıkesir’de depremzedeler için ücretsiz Alışveriş Merkezi 

Balıkesir’de depremzedeler için ücretsiz Alışveriş Merkezi

Depremin ilk gününden bu yana sosyal yardımdan arama kurtarma çalışmalarına, su şebekesi onarımından çöp toplamaya kadar seferber olan Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve AFAD, Kızılay şimdi de alışveriş merkezini depremzedeler için ücretsiz alıveriş merkezine dönüştürdü.

 

 

2 13
DEPREMZEDELER İÇİN ÜCRETSİZ AVM KURULDU
Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve Kızılay işbirliğinde; Ücretsiz Alışveriş Merkezi devreye alındı. Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesi Bandırma Caddesi’nde depremzedeler için açılan ücretsiz alışveriş merkezinde giyim mağazalarının yanı sıra kırtasiye mağazası ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Hayırseverler tarafından da desteklenen mağaza depremzede vatandaşların tüm ihtiyaçları giderebilecek şekilde planlandı.

 

1 42
DEPREMDEN ETKİLENEN CANLAR BALIKESİR KORUMASINDA
Bölgede kısa süre içerisinde organize olan Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Tam donanımlı hayvan ambulansı VETBULANS ile sokak hayvanlarına mobil klinik hizmeti sunan VETBUS’ü depremin ilk gününde bölgeye gönderen Büyükşehir Belediyesi, enkazdan çıkarılan canlara da ilk müdahaleyi yapıyor. Büyükşehir ekipleri, enkazdan kurtardığı yaralı hayvanların tedavisinin yanı sıra bakım ve beslenmelerini de sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu