GündemEğitimİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Eğitim Yılının 2. Dönemi Değerlendirildi

Eğitimde Gündem: Balıkesir’de Eğitim Yılının 2. Dönemi

 

Eğitim ve öğretim yılının 2.dönemi ilçe müdürleriyle birlikte değerlendirdiler. Altıeylül, Karesi, Balya, Bigadiç, Dursunbey, İvrindi, Kepsut, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde görev yapan kurum görevlileri ve yöneticileri toplantıya katıldı.

 

435 1
Toplantı Nerede Gerçekleşti

İkinci dönemin toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında gerçekleşti. Eğitim müfettişleri başkanı, il millî eğitim müdür yardımcıları, ilçe millî eğitim müdürleri ve il millî eğitim şube müdürleri eşliğinde Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda Gündem Maddeleri Ne oldu?
Toplantıda Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ilimiz açısından etkileri gündem oldu. Deprem bölgelerine gönüllü öğretmenlerin görevlendirilmesi, ilimize gelen afetzede misafir öğrenciler, öğretmen ve velileri ihtiyaçları ve eğitim hayatına uyumu…

Psiko-sosyal destek çalışmaları, okul inşaatları ve güçlendirme çalışmaları, depremden etkilenen Destekleme ve Yetiştirme kurslarında görev alacak öğretmenler ile ilgili değerlendirme konuşmaları ile toplantı devam etti.

Müdür Ali Tatlı’dan Teşekkür
Müdür Ali Tatlı, Balıkesir Olgunlaşma Enstitüsü, halk eğitimi merkezleri, mesleki ve teknik Anadolu liseleri yönetici, öğrenci, öğretmen, usta öğreticiler ve kursiyerlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu