Yaşamİlçe Haberleri

Balıkesir’de Gençler Modern Skate Parka Kavuştu

Bandırma Sahili'nde bulunan eski ve işlevini yitirmiş basketbol sahasını modern bir Skate Park'a dönüştürüldü.

Balıkesir’de Gençler Modern Skate Parka Kavuştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlerin geleceği ve sağlıklı gelişimleri için şehre değer katmaya devam ediyor. Bandırma Sahili’nde bulunan eski ve işlevini yitirmiş basketbol sahasını modern bir Skate Park’a dönüştürerek gençlerin hizmetine sundu.

Bandırma’da da gençlerin taleplerine cevap veren Büyükşehir Belediyesi, Hacıyusuf Mahallesi’nde bulunan eski basketbol sahasını modern bir Skate Park’a dönüştürdü. 2 bin 100 metrekarelik alanda gençlerin hizmetine sunulan Skate Park, tam donanımlı ve deniz manzaralı bir alan olarak dikkat çekiyor.

Balıkesir'De Gençler Modern Skate Parka Kavuştu

Skate Park’ta, kaykay, paten ve bisiklet gibi sporları yapmak isteyen gençler için çeşitli rampalar bulunuyor. Ayrıca, güvenlik önlemleri kapsamında kamera sistemi kurulan alanda, gençlerin rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için tribünler yenilendi ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti sağlandı. Ayrıca, çevredeki aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleriyle Skate Park’ın çekiciliği daha da artırıldı.

Bandırmalı gençler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, daha önce bu tür bir tesisi aramak için Balıkesir merkez veya diğer illere gitmek zorunda kaldıklarını belirtti. Bandırma’daki yeni Skate Park’ın kendileri için büyük bir eksikliği giderdiğini dile getirdiler ve bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Bu yenilikçi proje, gençlerin hem spor yapabilecekleri hem de eğlenebilecekleri modern ve güvenli bir ortam sunarak Bandırma’nın sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlıyor.

Balıkesir'De Gençler Modern Skate Parka Kavuştu

Haber: Bülten

Edremit’te Sokak Hayvanları İçin Umut Işığı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu