Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

Balıkesir’de Hırsızlık Yapıp Bursa’ya Çalışmaya Gitti

Balıkesir'in Karesi ilçesi Maltepe Mahallesi'nde gerçekleşen hırsızlık olayı, detaylarıyla aydınlatıldı. Bir evin camını kırarak içeri giren ve çeşitli değerli eşyaları çalan zanlı, Bursa'da çalıştığı otelde yakalandı. İşte olayın detayları:

Balıkesir’de Hırsızlık Yapıp Bursa’ya Çalışmaya Gitti

Balikesirde Hirsizlik Yapip Bursaya Calismaya Gitti 1

94 Saatlik KGYS İncelemesi Yapıldı

Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir evin camını kırarak içeri giren ve yaklaşık 2 bin 80 TL para, 4 flaş bellek, 16 çeyrek altın, 3 gram altın ve 500 dolar parayı çalarak kaçan hırsızın kimliği, yapılan titiz çalışmalar sonucu belirlendi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 94 saatlik KGYS incelemesi ve iş yeri güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle zanlının kimliğini tespit etti.

Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı

Yapılan araştırmalar neticesinde, M.A.Ç. isimli şahsın Bursa’dan Balıkesir’e otobüs ile geldiği ve hırsızlık olayını gerçekleştirdikten sonra yine otobüs ile Bursa’ya döndüğü belirlendi. Balıkesir polisinin yoğun çabaları sonucu şüphelinin Bursa’da kaldığı otel tespit edildi ve operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında şüpheli şahıs gözaltına alınırken, yapılan arama çalışmalarında müştekiye ait 8 çeyrek altın, bir gram altın, bir kolye, bir yüzük ile 3 flaş bellek ele geçirildi. Şüpheli M.A.Ç., Balıkesir’e getirilerek adli makamlara sevk edildi

Haber: Bülten

Farklı İsimle İzini Kaybettirmeye Çalışan Katil Zanlısı Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu