Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Huzurlu Bir Yaz İçin Çalışmalar Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir yaz geçirmesi için haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Balıkesir’de Huzurlu Bir Yaz İçin Çalışmalar Başladı

Balikesirde Huzurlu Bir Yaz Icin Calismalar Basladi 1
Balıkesir’De Huzurlu Bir Yaz İçin Çalışmalar Başladı

Bayramda da Mücadele Devam Ediyor

Bayram tatili süresince de il genelindeki 20 ilçe belediyesi ile koordineli olarak hareket eden belediye ekipleri, karadan ve havadan haşerelere karşı mücadele veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, larva ilaçlama çalışmalarının yanı sıra uçkun mücadele çalışmaları için de sahada aktif olarak yer alıyor. Hem karadan hem de havadan gerçekleştirilen mücadele faaliyetleri, vatandaşların rahat bir yaz geçirmesini sağlamak amacıyla titizlikle yürütülüyor.

Balikesirde Huzurlu Bir Yaz Icin Calismalar Basladi 2
Balıkesir’De Huzurlu Bir Yaz İçin Çalışmalar Başladı

Lavra Kaynakları Belirleniyor

Kış sezonunda kanalizasyon hatları ve diğer konaklama alanlarına yönelik yapılan sıcak sisleme çalışmalarının ardından, ekipler havanın ısınmasıyla birlikte larva kaynaklarını belirleyip anında müdahale ediyor. Bu kapsamda, fosseptiklerden sazlık alanlara kadar geniş bir alanda haşerelere karşı önlem alınıyor.

Balikesirde Huzurlu Bir Yaz Icin Calismalar Basladi 3

Sağlık Bakanlığı Onaylı Çalışmalar Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi’nin kullanımı için onaylanmış biyosidal ilaçlar ile yapılan mücadele çalışmaları, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından da ruhsatlandırılmış durumda. Bu sayede, haşerelerle mücadelede çevre ve insan sağlığına zarar vermeden etkin bir şekilde sürdürülüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların temiz bir çevrede sağlıklı bir yaşam sürmelerini temin etmek için ilçe belediyeleriyle iş birliği içinde haşereyle mücadeleye devam edeceğini belirtti.

Haber: Bülten

Burhaniye’de Haşere Kontrolünde Yeni Dönem

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu