Köşe Yazıları

Balıkesir’de Konserler

Balıkesir’de bugünlerde sıcak yaz günlerinin esintisi var. Bir yandan yerel seçimler için siyasiler start verdi. Ayrıca, belediyeler etkinliklerini ardı ardına yaptı halada yapılıyor. Malum, 15 Temmuz yaklaşıyor her yıl olduğu gibi bu yılda demokrasi şöleni yaşatacak ve unutmadık unutturmayacağız denecek.

Balıkesir’de Konserler… Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 4.aromaterapi festivali düzenledi. Bu festival, Burhaniye’nin Ören mahallesinde gerçekleşti. Ayrıca, sahil boyu lavanta esintisi vardı. Stantlarda el becerileri ile geri dönüşüm ürünleri dikkatimi çekenler oldu. Stantlarda samimi insanların hoş sohbetleri ile vakit geçirmek keyifli oldu.

Ayrıca, festival konserlerle de akşam renklendi. Bu konuda, Balıkesir Sivil Toplum Platformu festivallerde her sanatçıya yer verilmemesi gerektiğine ilişkin bir bildiri yayımladı. Hatırlayacaksınız Demokrasi Platformu da bu duruma tepki gösterdi. Kim haklı kim hasız demeden önce hatırlıyorum geçtiğimiz yıllarda da konser iptalleri oldu. Burada Belediye bu konserlere çağırdığı sanatçıları niye daha önceden düşünerek seçmez anlamış değilim.

İlgili Makaleler

Manga Konseri verilen konserlerin içinde en eğlenceli olanıydı. Muazzez Ersoy konseri de öyle kal dı ki sanatçı pozitif içerikli Balıkesir cümlelerini bol bol kullandı. İhtiyaç bu!

En eğlendiğim konser oldu Manga. Sahne performası ile harikaydı. Gençlere hitap ettiğini meydandaki kalabalık anlatıyordu sanırım…

 

Ve Özkan Uğur…Unutulur mu MFÖ Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü.

Üzüntülü sesiyle Ferman Akgül sahneden Özkan abi.. diyordu… İdolümüzdü. Mekanı cennet olsun. 1 dakikalık alkış sesi Özkan abi için dedi…Güzeldi mekanı cennet olsun. Yaşarken de giderken de bu dünyada Alkışlarla kalın…

…Balıkesir’de Konserler…

Daha fazla köşe yazısı için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu