Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir’de Ücretsiz Buz Pateni Etkinliği Devam Ediyor

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi bahçesine kurulan buz pateni pisti, çocuklara ve gençlere keyifli anlar yaşatıyor.

Balıkesir’de Ücretsiz Buz Pateni Etkinliği Devam Ediyor

Balıkesir, okulların tatil olmasıyla birlikte birçok etkinlik düzenlenmeye devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi bahçesine kurulan buz pateni pisti, çocuklara ve gençlere keyifli anlar yaşatıyor.

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında kurulan buz pateni pistinde, gönüllü ve profesyonel patencilerin gözetiminde güvenli bir atmosferde paten keyfi yaşanıyor. Özellikle çocuklar, buz pateniyle tanışma fırsatı bulurken, etkinlik boyunca alınan güvenlik önlemleri sayesinde keyifli bir deneyim yaşanıyor.

Balıkesir'De Ücretsiz Buz Pateni Etkinliği Devam Ediyor

Buz pateni etkinliği, 18 Mart Pazartesi gününe kadar devam edecek. Katılımcılar, kayıtlarını Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde kurulan stantta yapabilirler.

Stant, her gün saat 09.00’da açılarak çocukların ücretsiz olarak kayıt olmalarına imkan tanıyor. Etkinlik kapsamında kayıt yaptıran çocuklar, aldıkları ücretsiz biletlerle buz pateni keyfini doyasıya yaşayacaklar.

 

 

Haber: Bülten

Halk Müziği Rüzgarı Burhaniye’de Esti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu