Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Üniversitesi'ni ziyaret ederek çeşitli birimlerde incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

Vali Ustaoglu Balikesir Universitesini Gezdi
Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

Rektör Ziyareti

Vali Ustaoğlu, ziyaretine Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun makamında başladı. Ziyarette Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter de hazır bulundu. Rektör Oğurlu, üniversitedeki güncel çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Teknoloji Transfer Ofisi İncelemesi

Vali Ustaoğlu, BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi’nde detaylı incelemelerde bulundu. Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Koordinatör Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ile birim yöneticilerinden bilgiler aldı.

Vali Ustaoglu Balikesir Universitesini Gezdi 1
Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

Mühendislik Fakültesi Ziyareti

Vali, Mühendislik Fakültesi’nde yer alan Re-You Projesi Laboratuvarları’nı ziyaret ederek, yenilenebilir enerji projeleri hakkında Dekan Prof. Dr. Zafer Aslan ve proje ekibiyle görüştü.

Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Ziyareti

Hayvan sağlığına özel önem veren Vali Ustaoğlu, Veteriner Fakültesi bünyesindeki Hayvan Hastanesi’ni ziyaret ederek, Dekan V. Prof. Dr. Ziya İlhan ve Başhekim Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ile görüşerek verilen hizmetleri inceledi.

Vali Ustaoglu Balikesir Universitesini Gezdi 2
Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sergi Ziyareti

Güzel Sanatlar Fakültesi’ni ziyaret eden Vali, Rektör Yardımcısı ve Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Murat Doğdubay ile akademisyenlerle görüşürken, fakülte sergisini de inceledi.

Botanik Bahçesi İncelemesi:

Botanik Bahçesi projesi çalışmalarını inceleyen Vali Ustaoğlu, Rektör Yardımcısı ve Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Fatih Satıl’dan proje ve güncel çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoglu Balikesir Universitesini Gezdi 3
Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

Balıkesir Üniversitesi Teknokenti Ziyareti

Tam kapasiteyle faaliyet gösteren Teknokent’i ziyaret eden Vali Ustaoğlu, Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Burcu Aydemir ve firmaların temsilcileriyle görüşerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Üniversite Hastanesi Ziyareti

Programın son aşamasında Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, Başhekim Doç. Dr. Bahadır Çağlar ile hastane üst yönetiminden sağlık alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Yüksel de ziyarete eşlik etti. Vali Ustaoğlu, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek, sağlık dileklerini iletti.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu 4 İlçenin Muhtarları İle Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu