Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Yeni Orman Görevlilerine Eğitim Başladı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görevine yeni başlayan Orman Mühendisleri, Orman Endüstri Mühendisleri, Orman Muhafaza Memurları ve İdari Personeller için Hizmete Hazırlama ve İntibak Eğitimi başladı.

Balikesirde Yeni Orman Gorevlilerine Egitim Basladi 1
Balıkesir’De Yeni Orman Görevlilerine Eğitim Başladı

Faaliyetler Hakkında Bilgi Verildi

3 gün sürecek olan eğitimde, katılımcılara Orman Genel Müdürlüğü’nün kurumsal yapısı, kurum kültürü, teşkilat yapısı, sürdürülebilir ormancılık ilkeleri ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ormancılık faaliyetleri gibi konularda detaylı bilgiler sunulacak.

Balikesirde Yeni Orman Gorevlilerine Egitim Basladi 2
Balıkesir’De Yeni Orman Görevlilerine Eğitim Başladı

“Kutsal ve fedakarlık gerektiren bir meslek”

Eğitimin açılış konuşmasında, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, köklü bir kurum olan Orman Genel Müdürlüğü’nün devlet hiyerarşisi içinde disiplinli bir kurum olduğunu vurgulayarak, ormancılık mesleğinin kutsal ve fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu belirtti. Kayıran, personelin ormanı, çevreyi ve doğayı seven, koruyan, aynı zamanda meslek olarak da ormancılığı benimseyen bireylerden oluştuğunu ifade ederek, bu kişilerin Orman Genel Müdürlüğü’nü en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğini dile getirdi.

Balikesirde Yeni Orman Gorevlilerine Egitim Basladi 3

Eğitim İçeriği

Eğitim süresince, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürlükleri tarafından sunumlar eşliğinde, Orman Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri, ormancılık alanındaki güncel gelişmeler, sürdürülebilir ormancılık ilkeleri gibi konular detaylı bir şekilde işlenecek.

Balikesirde Yeni Orman Gorevlilerine Egitim Basladi 4

Müdür Kayıran Başarılar Diledi

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, açılış konuşmasında göreve yeni başlayan tüm personele başarılar dileyerek, onlardan Orman Genel Müdürlüğü’nü en iyi şekilde temsil etmelerini beklediğini ifade etti.

Haber: Elif Şahin

Balıkesir’de Orman Yangınlarına Karşı Güç Birliği

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu