Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’den Filistin’e Kardeşlik Kumbarası

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından işgalci İsrail'in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına yardım eli uzatmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyası büyük destek görüyor.

Balıkesir’den Filistin’e Kardeşlik Kumbarası

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına yardım eli uzatmak amacıyla başlatılan “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyası büyük destek görüyor. Kampanyaya destekler çığ gibi büyürken, Karesi İlçe Müftülüğüne bağlı Bağlarbaşı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler de anlamlı bir adım attı.

Minikler, Filistinli vatandaşlar için Kardeşlik Kumbarasında biriktirdikleri harçlıklarını bağışladı. Bu anlamlı hareket, İl Müftüsü Celal Sürgeç’in de takdirini kazandı. Sürgeç, bağış yapan öğrencileri ziyaret ederek onlarla keyifli bir zaman geçirdi ve miniklerin ince düşüncesi ile merhametli yüreklerini övdü. Bu bağlamda yapılan açıklamada, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Filistin halkına yardım eli uzatma çabasına desteklerin artarak devam ettiği vurgulandı.

Balıkesir'Den Filistin'E Kardeşlik Kumbarası

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu