Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’den Koyunculuk Sektöründe İşbirliği

Balıkesir Kent Konseyi Şehir Ekonomisi, Kalkınma ve İstihdam Çalışma Grubu üyeleri, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Balıkesir’den Koyunculuk Sektöründe İşbirliği

Balıkesir Kent Konseyi Şehir Ekonomisi, Kalkınma ve İstihdam Çalışma Grubu üyeleri, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret, koyunculuk sektöründeki önemli gelişmeleri incelemek ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Enstitü ziyareti sırasında, kapsamlı bir sunum gerçekleştirilerek koyunculuk sektöründeki mevcut durum, Balıkesir’in bu alandaki potansiyeli ve sektörün geleceği hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Balıkesir’in koyunculuk alanındaki avantajları ve başarıları katılımcılara aktarılırken, sektördeki fırsatlar ve stratejik önem taşıyan bilgiler de sunum kapsamında ele alındı.

Balıkesir'Den Koyunculuk Sektöründe İşbirliği

Grup üyeleri, sunumun ardından tarımsal ve hayvansal üretimdeki büyümeyi daha da ilerletmek için işbirlikleri ve projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Bu çerçevede, enstitü ile Kent Konseyi arasında ortak çalışma alanları üzerine işbirliği olanakları değerlendirilerek, sektördeki büyümenin desteklenmesi amaçlandı.

 

 

Haber: Bülten

Bandırma’da Türkiye’nin Zeminleri Konuşuldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu