Spor

BAÜN Judo Şampiyonasında Parladı

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.

BAÜN Judo Şampiyonasında Parladı

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Erzurum’da gerçekleştirilen şampiyonada toplamda 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Başarılı sporcular, bireysel kategorilerde elde ettikleri başarıların yanı sıra, Genel Klasman, Kata, Erkeklerde ve Takımlar kategorilerinde Türkiye Şampiyonluğunu, Kadınlarda ise Türkiye Üçüncülüğünü Balıkesir Üniversitesi adına kazandırdı.

Baün Judo Şampiyonasında Parladı

Bu başarı, Balıkesir Üniversitesi’nin sportif alandaki başarısını bir kez daha kanıtlarken, öğrencilerin gösterdiği performans da takdir topladı. Üniversite, spor alanında elde ettiği bu önemli başarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

 

 

Haber: Bülten

Bandırmaspor Yeni Orta Saha Anlaşmasını Yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu