SiyasetTürkiye Gündemi

Erdoğan: ‘Demokrasiye Yönelik Tehditlere Karşı Birlik İçindeyiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de AK Parti'nin seçim çalışması sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Erdoğan: ‘Demokrasiye Yönelik Tehditlere Karşı Birlik İçindeyiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece’de AK Parti’nin seçim çalışması sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada şiddetin demokrasiye, birliğe ve beraberliğe zarar verebilecek hiçbir amaçla başarılı olamayacağını vurguladı.

Erdoğan, saldırıyı kınarken, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen bu saldırıyı lanetlediğini ifade etti. Ayrıca, saldırı sonucunda ağır yaralanan vatandaşa acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı, saldırıya ilişkin derhal geniş kapsamlı bir tahkikatın başlatıldığını belirtti ve seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlamak adına demokrasiyi ve birliği zehirleme çabalarına izin vermeyeceklerini vurguladı. Son olarak, demokrasiye, birliğe ve beraberliğe yönelik herhangi bir saldırının amacına ulaşamayacağını ifade etti.

 

AA

AK Parti Programında Silahlı Saldırı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu