Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemİlçe Haberleri

Balıkesir’e “Kızılay Kitap Eczanesi” Projesi

Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezi'nin Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimliği ile birlikte yaptığı protokol çerçevesinde Atatürk Şehir Hastanesi'nin Çocuk Cerrahi Servisinde "Kızılay Kitap Eczanesi" tefrişatı gerçekleştirildi.

Balıkesir’e “Kızılay Kitap Eczanesi” Projesi

Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezi’nin Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimliği ile birlikte yaptığı protokol çerçevesinde Atatürk Şehir Hastanesi’nin Çocuk Cerrahi Servisinde “Kızılay Kitap Eczanesi” tefrişatı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Yakup İmren; Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak ve Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı M. Burak Kelemençe ile birlikte açılışı gerçekleştirdi.

Balıkesir'E &Quot;Kızılay Kitap Eczanesi&Quot; Projesi

Açılışın gerçekleşmesi ardından,

Kelemençe, projelerine sahip çıktıkları ve bu noktada her türlü kolaylığı sağladıkları için İl Sağlık Müdürlüğü ile Hastane Başhekimine; ayrıca kitap bağışları nedeniyle de Açık Kitap Vakfına ve Ahmet KOT’ a teşekkürlerini sundu. Ayrıca, “Çok inandığımız bu projemizin açılışını 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftasına yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemiz ile hastanemizde yatan evlatlarımızın acılarını bir an olsun unutturmak, hastanede geçen vakitlerinin bereketlendirmek ve Kızılayımızı tanıtarak Kızılayın kara gün dostu olduğunu aşılamayı hedefledik. Proje kapsamında hazırladığımız matbu reçetelerimizde hasta evlatlarımıza günde 3 defa 10′ ar sayfa kitap okumaları gerektiğini tavsiye ediyoruz. Reçetenin doktoru tarafından hazırlandığını düşünen hasta evlatlarımızda, taburcu olduklarında kitap okuma sayesinde iyileştiği düşüncesinin oturmasını hedefliyoruz. Projemizin hayırlara vesile olmasını ve tüm Ülkemize yayılması gerektiğini inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Balıkesir'E &Quot;Kızılay Kitap Eczanesi&Quot; Projesi

 

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu