Gündem

Balıkesir’e Spor Hekimi Atandı

Balıkesir Sağlığında Yeni Bir Dönem: Atatürk Şehir Hastanesi'ne Spor Hekimi Atandı!

Balıkesir’e Spor Hekimi Atandı

Balıkesir’de sağlık alanında önemli gelişmeler yaşanıyor. Balıkesir’de sağlık yönetimine Serkan Kadir Keskin’in gelmesiyle birlikte, Atatürk Şehir Hastanesi’nde yeni bir dönem başladı. Yeni ünitelerin kurulmasıyla vatandaşlar dertlerine derman aramak için başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyor. Bu çerçevede, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kapsamına alınan Atatürk Şehir Hastanesi, sağlık kadrosuna ilk kez bir spor hekimi ataması gerçekleştirdi.

Sağlık Sistemine Güçlü Katkı

Balıkesir’in sağlık açığını kapatma noktasında önemli adımlar atan şehir, son üç yılda müthiş gelişmeler yaşamış durumda. Yeni ünitelerin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlar, sağlık sorunları için şehir dışına çıkmaktan kurtuluyor. Atatürk Şehir Hastanesi, yaklaşık 400 kişilik hekim kadrosuna iki uzman hekim daha eklerken, bu atamalar arasında bir ilki gerçekleştirerek bir spor hekimi ataması yaptı.

Balıkesir’de yaklaşık 15 bin lisanslı sporcunun bulunması, yapılan spor hekimi atamasını daha anlamlı kılıyor. Bu atama, amatör spor camiasında da sevinçle karşılandı.

Balıkesir’de İlk Kez Spor Hekimi Göreve Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Atatürk Şehir Hastanesi’ne ataması gerçekleşen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülçin Karaçoban ile Spor Hekimi Uzm. Dr. Levend Karaçoban, hasta kabulüne başladı. Başhekim Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak, yeni atamaları gerçekleşen hekimlere görevlerinde başarılar dileyerek Balıkesir’in sağlık alanındaki gelişimine vurgu yaptı.

Burak Meriç

Cem Cambaz: ‘Balıkesirspor’un Başarısı İçin Elbirliğiyle Çalışacağız’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu