Gündemİlçe Haberleri

Balıkesirli Avrupa Şampiyonları Ödüllerine Kavuştu

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, başarılarıyla adından söz ettiren Taekwondo ve Muay Thai branşlarında Avrupa Şampiyonu olan öğrencilerle bir araya geldi. 

Balıkesirli Avrupa Şampiyonları Ödüllerine Kavuştu

Balikesirli Avrupa Sampiyonlari Odullerine Kavustu 1

Öğrencilerine Ödüllerini Taktim Etti

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, başarılarıyla adından söz ettiren Taekwondo ve Muay Thai branşlarında Avrupa Şampiyonu olan öğrencilerimiz Ecrin Yanıt ve Deniz Orhan Bazancir’i Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen özel bir törenle ağırladı. Öğrencilere kazandıkları gurur dolu başarılarından dolayı ödüllerini takdim etti.

Balikesirli Avrupa Sampiyonlari Odullerine Kavustu 2

Müdür Tatlı’dan ‘Başarı’ Vurgusu

Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleşen ödül törenine, ilçe yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Heyecan ve gurur dolu anlara sahne olan törende konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğrencilerin elde ettikleri başarıların sadece bireysel değil, aynı zamanda okullarını ve ilimizi de en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.

Balikesirli Avrupa Sampiyonlari Odullerine Kavustu 3

Öğrencilerden Teşekkür

Avrupa Şampiyonları Ecrin Yanıt ve Deniz Orhan Bazancir, elde ettikleri başarıdan dolayı duydukları gururu ve mutluluğu paylaştılar. Yanıt ve Bazancir, öğrencilere destek veren aileleri, öğretmenleri ve antrenörlerine teşekkür ederek, başarılarının arkasında büyük bir ekibin olduğunu belirttiler. Tören, öğrencilere plaket ve madalyalarının takdim edilmesiyle sona erdi

Haber: Alper Çobanoğlu

Meclis Toplantısına Avrupa Şampiyonu Katıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu