Özel HaberlerGündem

Balıkesirli Muhtarlar Seçim Çalışmalarına Start Verdi

Balıkesir'e bağlı Toygar Mahallesi'nde muhtarlık seçimleri için geri sayım başladı.

Balıkesirli Muhtarlar Seçim Çalışmalarına Start Verdi

Balıkesir’in Toygar Mahallesi’nde görev yapan Muhtar Osman Köse, muhtarlık seçimlerine dair stratejilerini ve hedeflerini açıkladı. Mahalle sakinleriyle daha yakın iletişim kurmayı amaçlayan Köse, seçmenlere yönelik bilgilendirme çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, seçmen kağıdı dağıtım sürecini detaylı bir şekilde açıkladı.

Toygar Mahallesi Muhtarı Osman Köse, yaptıkları projelerle ve çalışmalarla muhtarlık seçimlerine hazır olduklarını belirtti. Afiş ve broşür çalışmalarının yanı sıra e-broşür dağıtımı için de planlamalar yaptıklarını ifade etti.

Stratejik İletişim Projeleri

Muhtarlık olarak sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını belirten Köse, Facebook ve WhatsApp gibi platformlardan seçmenlere bilgi ulaştırdıklarını söyledi. Ayrıca, dağıttıkları broşürlerle bilgilendirme çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Köse, Seçmenlere bilgilendirme kapsamında Facebook sayfamızdan, Whatshap’tan ve teknolojinin imkanlarını da kullanarak sosyal medya platformlarından yapıyoruz. Dağıttığımız broşürlerle de bu bilgilerimiz mevcut olacak. Takıldığı olan bize ulaşabilir zaten telefon numaralarımız çoğunda var. Muhtarlığımıza geliyorlar ve muhtarlığımızda bize soruyorlar. Biz de o şekilde onların fikirlerine yardımcı oluyoruz” dedi.

27 Kahvehane Gezilecek

Toygar Mahallesi’nde 27 kahvehanenin bulunduğunu ifade eden Köse, bu kahvehaneleri ziyaret ederek mahalle sakinleriyle birebir iletişim kuracaklarını ve yeni bir ekip oluşturduklarını dile getirdi. Konuşmasında, “Muhtarlık seçimlerine biz zaten hep hazırdık. Yaptığımız işlerle, yaptığımız projelerle hep hazırdık. Şöyle çalışmaya başladık. Biz de daha yeni afiş, broşür çalışması yaptık. Bu hafta itibariyle afiş çalışmasına başladık. Şubat ayı içerisinde de e-broşür dağıtımı var. Mahallemiz çok büyük olduğu için zaten kahveleri geziyoruz. 27 tane kahvemiz var. Normalde bu kahveleri teker teker geziyorduk ve yine gezmeye devam edeceğiz. Yeni bir ekip oluşturduk. Onlarla beraber de gezmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Seçmen Kağıdı Dağıtımı ve Şeffaf Süreç

Seçmen kağıtlarının Mart’ın ilk haftasında kendilerine teslim edileceğini belirten Köse, bu süreçte şeffaf bir şekilde seçmenlere ulaşmak için çaba göstereceklerini söyledi. Ayrıca kendi oy pusulalarını dağıtarak mahalle sakinlerine doğrudan hizmet sunacaklarını ifade etti.

Balıkesirli Muhtarlar Seçim Çalışmalarına Start Verdi

 

 

Haber Merkezi

Yerel Seçimdeki Partilerin Oy Pusulasındaki Yerleri Belli Oldu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu