Balıkesir Son Dakika HaberleriEğitim

Balıkesirli Öğrenciler Zonguldak’ta

Zonguldak'ın ev sahipliği yaptığı "Evliye Çelebi Öğrenci Değişim Projesi" kapsamında, Zonguldak ve Balıkesir'den gelen öğrenciler, şehirlerini ve okullarını tanımak, etkinliklere katılmak için bir araya geldi.

Balıkesirli Öğrenciler Zonguldak’ta

Balikesirli Ogrenciler Zonguldakta 1

İki İl Arasında

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Evliye Çelebi Öğrenci Değişim Projesi” kapsamında Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Prof. Dr. Şehit İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğiyle bir program düzenlendi. Proje, Zonguldak ve Balıkesir arasındaki kültürel ve eğitimsel paydaşlığı desteklemeyi amaçlıyor.

Balikesirli Ogrenciler Zonguldakta 2

Tarihi Gezide Olacak

2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen programda, Balıkesir’den gelen öğrenciler Prof. Dr. Şehit İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde derslere katılarak Zonguldak’ı yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Ayrıca, öğrencilere Zonguldak’ın tarihi mekanları, doğal güzellikleri, müzeleri, ören yerleri, şehitlikleri, camileri ve kütüphaneleri gezdirilerek şehir hakkında derin bilgi edinmeleri sağlanacak.

Balikesirli Ogrenciler Zonguldakta 3

896 Öğrenci

Toplamda 546 kız ve 350 erkek olmak üzere 896 öğrencinin katılacağı program, Türkiye genelinde toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerini teşvik etmeyi hedefliyor. İHA’nın edindiği bilgiye göre öğrenciler, 49 ilde çeşitli etkinliklere katılacaklar ve toplumsal sorumluluklarına odaklanacaklar.

Balıkesirli Öğrenciler Zonguldak’ta

Okulumda ‘Kan’Panya Var Projesi Balıkesir’de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu