Spor

Balıkesirspor Devre Arası Hazırlığını Sürdürüyor!

Teknik direktör Cem Cambaz yönetiminde günde çift antrenman yaparak lige hazırlanan kırmızı beyazlı futbolcuların moralli olduğu gözlemlendi.

Balıkesirspor Devre Arası Hazırlığını Sürdürüyor!

Balıkesirspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor. Teknik direktör Cem Cambaz yönetiminde günde çift antrenman yaparak lige hazırlanan kırmızı beyazlı futbolcuların moralli olduğu gözlemlendi. Sabah salonda öğleden sonra ise sahada çalışan oyuncuların performansı teknik heyeti memnun etti.

Antalya kampında futbolcuların istekli ve hırslı olması, lige umutla bakılmasına neden oldu. Takıma yapılan devre arası takviyelerle güçlenen Balıkesirspor’un, antrenmanlarda sergilediği performans da dikkat çekici. Teknik direktör Cem Cambaz, kampın hem teknik anlamda hem de kondisyon olarak takımı güçlendirdiğini belirtti. Ayrıca, yeni katılan oyuncuların da kadroya güç kattığını ifade etti.

Balıkesirspor Devre Arası Hazırlığını Sürdürüyor!

Transferde Gözler Balıkesirspor’da

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye odaklanan Balıkesirspor yönetimi, transferleri sırasıyla açıklıyor. Batuhan, Bilal ve Cuma Ali’yi kadrosuna katan ekip, transfer çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde forvet, orta saha ve kanatlara oyuncu takviyesi yapmayı planlayan kırmızı beyazlılar, bu konuda görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz, ikinci yarı için daha güçlü bir Balıkesirspor oluşturmak için çaba harcadıklarını ve hücum hattına 3-4 oyuncu ekleyeceklerini belirtti. Deniz, oyuncularla prensipte anlaşıldığını ve imzaların atılmasının an meselesi olduğunu ifade etti.

Balıkesirspor Devre Arası Hazırlığını Sürdürüyor!

Burak Meriç

Bandırmaspor’dan Kupa Arenasında Dev Maç

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu