EğitimGündem

BAÜN’de Eğitimden Uygulamaya

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Şehir Ekonomisi ve Kalkınma İçin Önemli Adımlar Atıyor

BAÜN’de Eğitimden Uygulamaya

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Şehir Ekonomisi, Kalkınma ve İstihdam Çalışma Grubu öncülüğünde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

BAÜN Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ni ziyaret eden katılımcılar, Başhekim Prof. Dr. Metin Pancarci ve diğer akademisyenlerin sunumlarıyla şehrin kalkınması üzerine kritik konuları tartıştı.

Baün'De Eğitimden Uygulamaya

‘Kalkınmada Öncü Adımlar ve İstihdam Çalışmaları’

Hastane içinde gerçekleştirilen ziyarette, anatomi müzesi, acil müdahale ve operasyon bölümü incelendi. Fakültenin diğer bölümlerinin tanıtımı yapılarak, veterinerlik alanındaki son gelişmeler hakkında bilgiler alındı.

Ziyaretin ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın rehberliğinde Balıkesir Üniversitesi içinde yer alan gölet ve botanik bahçesinde bir gezinti düzenlendi. Gölette yetiştirilen balıklar ve botanik bahçesindeki bitkiler hakkında bilgi alışverişi yapıldı, katılımcılar doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirdi.

Baün'De Eğitimden Uygulamaya

‘İstihdam ve Kalkınma Stratejileri’

Etkinliğin sonunda, çay sohbetinde Prof. Dr. Hatice Torcu’nun okulla ilgili bilgilendirmesi yapıldı ve BAÜN’de görevli diğer akademisyenlerle tanışma fırsatı bulundu.

Şehir ekonomisi, kalkınma ve istihdam alanında atılan bu adımlar, Balıkesir Üniversitesi’nin toplumsal katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Baün'De Eğitimden Uygulamaya

 

 

Muhammed Can Akyürek

Okuyan ve Okutan Kadınlar” Projesi İkinci Durağında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu