EtkinlikGündem

Okuyan ve Okutan Kadınlar” Projesi İkinci Durağında

Balıkesir'in Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi, "Okuyan ve Okutan Kadınlar" projesinin ikinci durağına ev sahipliği yaptı.

Okuyan ve Okutan Kadınlar” Projesi İkinci Durağında

Balıkesir’in Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi, “Okuyan ve Okutan Kadınlar” projesinin ikinci durağına ev sahipliği yaptı. Okul Müdürü Bedia Narlı’nın liderliğinde düzenlenen etkinlik, güçlü kadın figürleri etrafında bir araya gelerek kadınların eğitim ve bilimdeki başarılarını vurgulamaya devam etti.

Etkinliğin özel konuğu, Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doc. Dr. Dilek Türker oldu. Türker’in deneyimleri ve bilgi birikimi, öğrencilere ve katılımcılara ilham verici bir perspektif sunarken, kadınların bilimdeki rolüne dikkat çekti.

‘İlham Verici Buluşma’

Moderatörlüğünü Kent Konseyi ŞehreVefa Meclisi Yürütme Kurulu üyesi Doc. Dr. Filiz Aslantekin Özçoban’ın yaptığı etkinlik, katılımcıların sorularını sormasına ve fikirlerini paylaşmasına olanak tanıdı. Oturum, etkileşimli bir platformda bilgi alışverişini teşvik ederek katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma ve bilgi paylaşımı atmosferi oluşturdu.

Etkinlik boyunca, kadınların bilimdeki rolleri ve başarı hikayeleri gibi konular ele alındı. Öğrenciler, eğitim alanında ilerleme ve bilimde başarı elde etme konularında motivasyon kazanırken, katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma ve bilgi paylaşımı atmosferi oluştu.

‘Geleceği Aydınlatan Kadınlar’

“Okuyan ve Okutan Kadınlar” projesi, kadınların toplumdaki rollerini vurgulayarak eğitim ve bilimde daha fazla başarı elde etmelerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Projenin başarıyla gerçekleşen Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi etkinliği, gelecekteki duraklara olan heyecanı artırdı. Projeye destek veren herkes, bilimde kadınların güçlenmesine katkı sağlamış oldu.

Seren Çiftçi

Edremit’te Jeotermal Seralar İçin Adım Atıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu