İlçe HaberleriSpor

Balıkesirspor Transfer Döneminde Güçlendi

Balıkesirspor, TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden devre arası transfer dönemini aktif bir şekilde değerlendirmeye devam ediyor.

Balıkesirspor Transfer Döneminde Güçlendi

Tff 3. Lig'De Balıkesirspor Maçı Yarın!

2 İsimle Anlaştı

Balıkesirspor, TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden devre arası transfer dönemini aktif bir şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Pazarspor’un 1994 doğumlu stoper oyuncusu Abdurrahman Ayhanoğlu ile sezon sonuna dek anlaşma sağlarken, Isparta 32 Spor’un santrforu Muhammet Haşim Çoban’ı da 1,5 yıllık sözleşmeyle kadrosuna kattı.

Balikesirspor Transfer Doneminde Guclendi 1
Muhammet Haşim Çoban

Savunma Hücum Hattına Takviye

Geçtiğimiz haftalarda sağ bek, sol bek ve orta saha mevkilerine yapılan transferlerle takımını güçlendiren Balıkesirspor, bu kez savunma ve hücum hattına takviye yaptı. Abdurrahman Ayhanoğlu’nun stoper pozisyonunda, Muhammet Haşim Çoban’ın ise santrfor mevkisinde görev yapacak olmalarıyla birlikte, teknik ekip kadroyu daha dengeli bir hale getirmeyi hedefliyor.

Balikesirspor Transfer Doneminde Guclendi 2
Abdurrahman Ayhanoğlu

Başırı Grafiği Yükselecek

Transfer çalışmaları kapsamında Pazarspor’dan transfer edilen Ayhanoğlu ile Isparta 32 Spor’un deneyimli santrforu Çoban’ın performanslarıyla Balıkesirspor’un ikinci devredeki mücadelelerine önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Taraftarlar, yeni transferlerin takıma uyum sağlamasıyla birlikte, ligin ikinci yarısında başarı grafiğinin yükseleceği umudunu taşıyor.

Haber: Alper Çobanoğlu

Bandırmaspor’dan Zirve Takibi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu