Gündemİlçe Haberleri

Bandırma EMITT 2024 Fuarında Adından Söz Ettirecek

Güney Marmara'nın önemli şehirlerinden Bandırma, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yer alacak

Bandırma EMITT 2024 Fuarında Adından Söz Ettirecek

Güney Marmara’nın önemli şehirlerinden Bandırma, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT 2024) yer alacak. Geçtiğimiz yıl fuar genelinde büyük ilgi gören Bandırma Belediyesi standı, “En Etkin Tanıtım Ödülü”nü kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Bandırma, bu önemli fuar vasıtasıyla kültürü, sanatı, çağdaşlığı ve tarihi zenginlikleriyle tanıtmayı hedefliyor.

EMITT Fuarı, Bandırma’nın marka değerini yükseltmek, çeşitli turizm yatırımlarını çekmek ve kent ekonomisini canlandırmak adına önemli bir fırsat sunuyor. Bandırma Belediyesi, kentini en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak amacıyla hummalı bir çalışma yürütüyor.

Bandırma’nın tarihi, kültürel değerleri, lezzetleri ve zengin tarihi mirası fuarın 7. Salonunda bulunan 7321 numaralı stantta ziyaretçilerle buluşacak. Geçen yıl elde ettiği başarıyla dikkat çeken Bandırma, bu yıl da turizm sektöründeki varlığını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir’de Kaliteli Orman Ağaçları Geleceğe Taşınıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu