Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Bandırma’da 280 Polisle Asayiş Operasyonu

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, milli güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi.

Bandırma’da 280 Polisle Asayiş Operasyonu

Bandirmada 280 Polisle Asayis Operasyonu 1

Uygulamalara 280 Polis Katıldı

İlçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen asayiş, trafik, narkotik ve huzur uygulamasında toplamda 275 polis memuru, çarşı ve mahalle bekçisinin yanı sıra 5 tim çevik kuvvet ekibi görev aldı.

2 Bin 870 Şahıs Sorgulandı

Uygulama kapsamında 2 bin 870 şahıs sorgulandı. , hırsızlık, uyuşturucu kullanımı, basit yaralama ve yoklama kaçağı gibi suçlardan aranan 12 şahıs ise başarılı operasyonlar sonucu yakalandı. Ayrıca, göç idaresine mevcutlu olarak teslim edilecek bir Suriyeli uyruklu şahıs da yakalanarak işlemlere tabi tutuldu.

561 Araç Denetlendi

Uygulama sırasında 75 umuma açık yer denetlendi. 5 işletme hakkında tütün mamülleri tüketimi ile kayıtsız işçi çalıştırmaktan tutanak tanzim edildi. Ayrıca yapılan araç denetiminde 561 araç denetlendi. 32’sine ceza yazılırken, toplamda 121 bin TL para cezası uygulandı. Ayrıca, 3 şahsa TCK 179/3 kapsamında adli işlem yapıldı.

Aramalarda Suç Unsurları Ele Geçti

Yapılan aramalarda ele geçirilen suç unsuru malzemeler arasında 1 ruhsatsız tüfek, 7 dolu kartuş, 3 kuru sıkı tabanca, 7 kurusıkı mermisi, 2 ruhsatsız tabanca, 4 adet 7,65mm tabanca fişeği, 11 adet 9mm tabanca fişeği, 1 adet 6,35mm tabanca fişeği, 0.60 gram metanfetamin, 2.70 gram esrar, 19 adet sentetik ecza hap ve 2 adet uyuşturucu kullanma düzeneği bulunuyordu.

Haber: Alper Çobanoğlu

Gönen’de Uyuşturucu Operasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu