Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemsinemaYaşam

Barbie’nin Rüya Evi’ne Tur

Margot Robbie’den hayranlarına, Barbie’nin Rüya Evi’ne tur!

 

Barbie'Nin Rüya Evi'Ne Tur

Barbie’nin Rüya Evi’ne Tur! Göz kamaştırıcı Barbie Rüya Evi’nde rehberiniz Margot Robbie. Pembenin hüküm sürdüğü bir dünyaya adım atın . Architectural Digest’in yeni videosunda Robbie, bizi Barbie’nin Rüya Evi setinde özel bir tura çıkarıyor.

Video, Robbie’nin “Barbie’nin Rüya Evi’ne hoş geldiniz, içeri gelin” diyerek ikonik mekanın canlı pembe kapılarını nezaketle sallayarak açmasıyla başlamaktadır. Setin her bir noktasında bize Margot rehberlik etmektedir. Dreamhouse’a hayat veren özenle seçilmiş aksesuarları ve bunların Barbie’nin hikâyesiyle iç içe geçmiş önemini vurgulamaktadır.

Robbie, tüm farklı evler ve paylaştıkları benzerlikler/farklılıklar hakkında konuşmaya devam etmektedir. Ayrıca bunların pratik olmadığını şakacı bir sözle kabul etmiştir.

“Süper pratik değil, ama hiçbir şey Barbie için değil.” Daha sonra her evin tasarımına ve mimarisine dalarak, “Çok eğlenceli ve muhteşem ve birbirimizi görebilmemiz için içini görebiliyoruz. Tüm Barbie’ler kendi Barbie Rüya Evlerinde.”

Film Setindeki Her Detay Düşünülmüş!

Set turu sırasında ekip, hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından sevilen oyuncak evlere saygı gösterme niyetlerini vurgulamıştır. Barbie film setinin her detayı, nostalji uyandırmak için tasarlanmıştır. Ayrıca oyuncak bebek evleriyle oynama keyfini yeniden canlandırmak için özenle tasarlanmıştır.

Yapımcılar hayali yönü yakalamayı hedeflemiştir. Barbie dünyasının doğasında var olan sahte gerçekçi doğayı yürekten kucaklayan etkileyici tasarım seçimleri uygulamıştır. Örneğin, Barbie’nin yemek yemeye ve içmeye ihtiyacı olmadığı için buzdolabı, yiyecek ve içeceklerin 2D çizimleriyle doludur, Barbieland’de ise duş ve havuzda su yoktur.

Ayrıca diş fırçaları ve saç fırçaları bile gereğinden büyük olduğundan, ekibin yakalamak istediği oyuncak benzeri etkiyi daha da artırmaktadır.

Barbie'Nin Rüya Evi'Ne Tur
Resim: Jaap Buitendijk/ Warner Bros Pictures

Ayrıca, Barbie’nin mağazalarda bulunan gerçek Barbie kutularından ilham alınmıştır. Bununla birlikte modaya uygun geniş kıyafet ve aksesuar koleksiyonuna ev sahipliği yapan pembe gardırop yer almaktadır. Robbie, “Tek yapması gereken ona bakmak, bir kez döndürmek!” ifadelerini kullanmıştır.

Barbie'nin Rüya Evi'ne Tur 5

 

Ayrıca barbie hakkında ilginç bilgilere sahip olmak istiyorsanız tıklayın.

Barbie filmi detayları için tıklayın.

 

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu