SporEkonomiGündem

BASİAD BALIKESİRSPOR BAŞKANINI KONUK ETTİ

BASİAD Yönetim Kurulu Balıkesirspor’u ve Balıkesir sportif hayatını konuşmak üzere Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk ve Teknik Direktör Giray Bulak’ı misafir etti.

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), Balıkesir şehir yaşamında büyük yer kaplayan ve Balıkesir’in önemli markası Balıkesirspor’u ağırladı. Görüşmede BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk ve Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak hazır bulundu.

BEKKİ: “BALIKESİRSPOR TÜM BALIKESİR İLİNİN SPORDAKİ YÜZ AKIDIR”
BASİAD Yönetim kurulu Başkanı Abdullah Bekki, şehrin önemli bir markası olan Balıkesirspor’un Balıkesir İlinin spordaki yüz akı olduğunu vurguladı. BASİAD olarak katkı sağlamak adına ellerinden geleni yapmaya çabaladıklarını belirten Bekki, şunları söyledi;
“Balıkesirspor, Balıkesir’in şehir hayatında ve hatta geriye dönük Karesi Sancağı döneminde dahi ulusal ve uluslararası bazda sunabildiği en önemli birkaç markasından bir tanesidir. Gerek Balıkesir halkının, gerekse spor camiasının büyük değer verdiği neredeyse yarım yüzyıllık tarihi bir çınardır. Balıkesir’in işadamları da her zaman Balıkesirspor’a destek olmuşlardır. BASİAD olarak bizler de üyelerimiz arasında organize ettiğimiz kombine bilet alımları ve üye şirketlerimizin saha içi reklamları, sosyal sorumluluk çerçevesinde destek verdiğimiz çalışmalar ile Balıkesirspor’un yanında olmaya çabaladık. Balıkesirspor tüm Balıkesir İlinin spordaki yüz akıdır. Şehrimiz her kademede Balıkesirspor’un yanında olmuş ve takımını sahiplenmiştir. İyi bir taraftar kitlesine sahiptir. Bundan sonrada şehrin arzuladığı hedeflerin peşinde koşacağına olan inancımız tamdır.”

Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk ve Teknik Direktör Giray Bulak Balıkesirspor ile ilgili çalışmalar ve takımın durumu hakkında BASİAD Yönetim Kuruluna bilgiler verdiler. Balıkesir şehrinin sportif yönünün de değerlendirildiği görüşme sonunda Balıkesirspor adına BASİAD Başkanına bir hatıra forması hediye edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu