Gündemİlçe Haberleri

BASİAD Koçluk Projesi: Rol Modeller Geleceğe Işık Tutuyor

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) tarafından yürütülen Meslek Lisesi Koçluk Projesi kapsamında düzenlenen "4. Rol Model Toplantısı" büyük ilgi gördü. Toplantı Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleşti.

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) tarafından yürütülen Meslek Lisesi Koçluk Projesi kapsamında düzenlenen “4. Rol Model Toplantısı” büyük ilgi gördü. Toplantı Balıkesir Öğretmen Evi’nde gerçekleşti.

Rol Modellerin Deneyimleri

Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş ve Eralp Sayakçı, öğrencilere kendi deneyimlerini aktararak gelecek planlamasıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundular.

Projenin Genel Değerlendirmesi

Meslek Lisesi Koçları adına Çiğdem Çelik, projenin genel değerlendirmesini yaparak öğrencilere projenin sona ermesinin ardından da destek sunacaklarını belirtti.

Basi̇ad Koçluk Projesi: Rol Modeller Geleceğe Işık Tutuyor
Basi̇ad Koçluk Projesi: Rol Modeller Geleceğe Işık Tutuyor

İklim Değişimi Bilinci

Toplantının son bölümünde, Balıkesir İklim Değişimi Kadın Takip Topluluğu üyesi Pınar Kutluata, “İklim Değişimi” temalı bir sunum gerçekleştirerek katılımcıları iklim değişimi konusunda bilgilendirdi.

Okul Binalarının Desteklenmesi Çağrısı

BASİAD Başkanı Ümit Baysal, açılış konuşmasında deprem hazırlığı çerçevesinde Mimar Sinan ve 100. Yıl Meslek Liseleri gibi okulların fiziki yapısının yenilenmesinin büyük önem taşıdığını ve yetkililere bu konuda destek çağrısında bulundu.

Basi̇ad Koçluk Projesi: Rol Modeller Geleceğe Işık Tutuyor
Basi̇ad Koçluk Projesi: Rol Modeller Geleceğe Işık Tutuyor

BASİAD Başkanı Ümit Baysal’ın Açıklamaları

BASİAD Başkanı Ümit Baysal, yaptığı açıklamada, proje kapsamında mesleki eğitimi önemli bir paydaş meselesi haline getirdiklerini ve yeni projelerle çalışmalarını ileriye taşıyacaklarını belirtti. Ayrıca, projeye katılan herkese teşekkür ederek, ülkeye hizmet etme adına önemli bir adım attıklarını ifade etti.

Katılımcılar

Balıkesir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Eyüp Fidan, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, okul yöneticileri, meslek lisesi koçları ve öğrencileri, Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş ve Eralp Sayakçı gibi önemli isimler toplantıya katıldı.

Haber Merkezi

Basiad’dan “Balıkesir İklim Değişimi Kadın Takip Topluluğu”//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu