GündemEkonomiSiyaset

BASİAD Ve CHP’den Ortak Katılımlı Toplantı

BASİAD Ve CHP’den Ortak Katılımlı Toplantı

BASİAD Üyeleri CHP Balıkesir İl Yönetimi ve Milletvekilleri ile Çevrimiçi Toplantı ile Bir Araya Geldi.

İMAMOĞLU’NDAN SÜRPRİZ KATILIM

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği CHP Balıkesir İl Yönetimi, Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ve Üyelerin katılımı ile çevrim içi bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sürpriz bir katılım sağlarken BASİAD Üyesi olan İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural görüşleri ile katkı sağladı.

ÇARŞI ESNAFINA YÖNELİK GÖRÜŞÜLDÜ

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği; iş dünyasının sorunlarını, sorularını aktararak bunlara yönelik çözüm önerilerinin araştırılması amacı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana konularını Balıkesir İş dünyasının ve çarşı esnafının yaşadığı sorunlar, turizm sektör sorunları, Balıkesir Tarımı, Pandemi süreci, aşılama süreci oluşturdu.  Toplantının açılış konuşmalarını BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yaptı. Açılış konuşmalarının ardından ilk bölümde Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin konuştular.

ORTAK ÇALIŞMA TEMENNİSİ PAYLAŞILDI

Toplantının ikinci bölümü BASİAD Üyesi ve İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural’ın konuşması ile başladı. Sırası ile BASİAD Üyelerinden Kadın Girişimci Neriman Köybaşı, BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi adına ilgili BASİAD Üyeleri, Balıkesir OSB adına ilgili BASİAD girişimci üyesi ve sektörler adına BASİAD üyeleri konuşmaları ile sorunları dile getirerek sorularını yönelttiler. Toplantının bu bölümüne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sürpriz bir katılım sağlayarak Balıkesir’e iyi dileklerini ileterek Balıkesir ile ortak çalışma temennilerini iletti.

BAŞKAN BEKKİ İŞ DÜNYASI ADINA KONUŞTU

Toplantı açılışında BASİAD Başkanı Abdullah Bekki iş dünyası ve Balıkesir işletmeleri ile ilgili çeşitli sorunları dile getirdi. Şirketlerin KDV alacakları, küçük esnafın desteklenmesi, iş dünyasına yönelik çözüm önerileri, pandemi sürecinden işletmelerin etkilenmesi ile ilgili konuları ve talepleri aktardı. Ülkenin pandemi süreci ile birlikte geçtiği ağır tablonun sorunlarının çözümünün ülke içinde topyekün konsensüsten geçtiğini söyledi.   Sorunların dinlenmesi ve soruların sorulması üzerine CHP Balıkesir il yönetimi ve Balıkesir Milletvekilleri bunlara yönelik, görüş, çözüm önerileri ve planlamalarını aktardılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu