EtkinlikGündem

Başkan Akın Otizmli Öğrencilerin Sergi Açılışına Katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

Başkan Akın Otizmli Öğrencilerin Sergi Açılışına Katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklere katıldı. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı ve CHP İl Başkanı Erdem Köybaşı, Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı öğrencilerinin emekleriyle hazırladıkları resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Akın, sergilenen gösterileri keyifle izlerken, etkinlikte emeği geçen eğitimcilere ve öğrencilere teşekkür etti. Akın, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı öğrencilerinin emekleriyle yaptıkları resim sergisinin açılışını yaptık, birbirinden güzel gösterilerini keyifle izledik. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen kıymetli eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Otizmli bireylerin toplumla bütünleşmesini sağlamak, daha iyi yaşam standartları içinde hayatlarını sürdürebilmeleri için gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Akın Otizmli Öğrencilerin Sergisini Onurlandırdı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu