GündemEğitimİlçe Haberleri

Başkan Bahçavan: “Geleceğin Siyasetçileri İle Buluştuk”

Başkan Bahçavan: “Geleceğin Siyasetçileri İle Buluştuk”

 

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Balıkesir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde okuyan öğrencilerin kent hukuku dersine katıldı.

Online derse katıldı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Balıkesir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde okuyan öğrencilerin online dersine katıldı. Ramazan Bahçavan’ın öğrencileri belediyelerin çalışma prensipleri ile ilgili bilgilendirmesi ve siyasete ilişkin davet edildiği online derse Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel Sabancı’da katıldı. Online bir etkinlik haline gelen dersin moderatörüğünü Doç. Dr. Şerif Öner yaptı.

“Buluşma oldukça verimli geçti”

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Balıkesir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü kent hukuku dersine online olarak katılımı ile ilgili, “Geleceğin Siyaset Bilimcileri ile buluştuk. Doç. Dr. Şerif Öner moderatörlüğünde gerçekleşen derste öğrencilerimizi Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin ilişkileri, Siyasi tecrübelerimiz, projelerimiz ve daha birçok konuda bilgilendirdik. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları da yanıtladığımız bu buluşma oldukça verimli geçti.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu