Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Başkan Bahçavan Soruyor : Sence Ne Yapalım ?

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Suçıktı mesire alanı girişi yakınında kazanılan 6.000 m²'lik arsa için vatandaşlardan görüş bekliyor.

Başkan Bahçavan Soruyor : Sence Ne Yapalım ?

Baskan Bahcavan Soruyor Sence Ne Yapalim 1
Başkan Bahçavan Soruyor : Sence Ne Yapalım ?

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait olan 6.000 metrekarelik imarlı arsayı ilçeye kazandırdı. Bu değerli arsanın geleceği için vatandaşların görüşlerine başvuruyor.

 Vatandaşlara Soruyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçeye kazandırılan 6.000 metrekarelik arsayı, Suçıktı Mesire Alanı’nın girişi yakınında bulunan önemli bir alan olarak değerlendirmek istiyor. Belediye Başkanı Bahçavan, bu alana nasıl bir işlev kazandırılacağı konusunda vatandaşlara sosyal medya hesaplarından “sence ne yapalım” diye soruyor.

 Turist Çekiciliğini Yükseltmek Birinci Sırada

Başkan Bahçavan, arsayı 2 Milyon 475 bin TL’ye kazandıklarını ve bu değerli alanın ilçenin marka değeri olan Suçıktı’ya nasıl en iyi şekilde katkı sağlayabileceğini belirlemek istediklerini ifade etti. İtfaiye binası ve fen işleri deposu gibi önemli yapıların bulunduğu bu alana yeni bir işlev kazandırmak, ilçenin yaşam kalitesini artırmak ve turistik çekiciliğini güçlendirmek istiyor. Bununla birlikte Kepsut halkına “sence ne yapalım” diye soruyor.

Cevapları Bekliyor

Belediye Başkanı Bahçavan, vatandaşlardan bu konuda önerilerini DM yoluyla veya yorumlar aracılığıyla iletmelerini istedi. Projenin ilçenin geleceğine nasıl olumlu etkiler sağlayabileceği konusundaki fikirlerini paylaşmaya davet etti.

Haber: Elif Şahin

İlginizi çekebilir ; Dursunbey’in Kültürel Mirası Şairlerle Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu