Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cankul: ‘Kadınların Yanındayız!’

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut Yerel Eylem Grubu Derneği'nin düzenlediği kadın platformu etkinliğinde, merkez ve kırsal mahallelerden gelen kadınlarla bir araya geldi. Etkinlikte, kadınların toplumdaki rolü ve projeleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Başkan Cankul: ‘Kadınların Yanındayız!’

Baskan Cankul Kadinlarin Yanindayiz 1
Başkan Cankul: ‘Kadınların Yanındayız!’

“Kadınlar bir arada daha da güçlü”

Başkan Cankul, kadınların bir araya gelerek daha da güçlendiklerine vurgu yaparak, onların her zorluğun üstesinden geldiklerini bildiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Kadınların başarılarına vurgu yaparak, kadınları Kepsut Belediyesi olarak desteklemekten memnun olduklarını belirtti.

Baskan Cankul Kadinlarin Yanindayiz 2

Destek Verilmeye Devam Edilecek

Etkinlikte yapılan konuşmada Başkan Cankul, kadınlarla gerçekleştirilen istişarelerin önemine değinerek, onların isteklerini dinlediklerini ve hayata geçirmek istedikleri projeleri ele aldıklarını söyledi. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Kepsut Belediyesi olarak kadınların tüm çalışmalarına desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Baskan Cankul Kadinlarin Yanindayiz 3
Başkan Cankul: ‘Kadınların Yanındayız!’

Daha Fazla Proje Hedefi

Cankul, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz hanım ablalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Onlar da bizim desteklerimizden memnun. Her birine programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Etkinlik, kadınların sorularını yanıtlama ve önerilerini dinleme fırsatı da tanıdı. Kepsut Belediye Başkanı, kadınlarla daha sık bir araya gelmeyi ve ortak projelerde bulunmayı planladıklarını belirtti.

Haber: Elif Şahin

Başkan Cankul Kadın Girişimcilerle Birlikte Ürün Paketledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu