Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cankul Kadın Girişimcilerle Birlikte Ürün Paketledi

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut Belediyesi tarafından kadın istihdamını teşvik etmek amacıyla faaliyete geçirilen Kepsut Kadın Kooperatifini ziyaret etti.

Başkan Cankul Kadın Girişimcilerle Birlikte Ürün Paketledi

Baskan Cankul Kadin Girisimcilerle Birlikte Urun Paketledi

Ziyaret sırasında Başkan Cankul, kooperatifin ürettiği çeşitli ürünleri inceledi ve kadınlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Cankul, ayrıca kadın girişimcilerle birlikte üretilen ürünleri katlayarak paketledi.

Baskan Cankul Kadin Girisimcilerle Birlikte Urun Paketledi 2

Kooperatifin Üretim Kapasitesi Arttı

Kooperatifin faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Cankul, “Vefalı Eller” adını verdikleri Kepsutlu kadınların, kooperatif aracılığıyla girişimde bulundukları her işi başarıyla sürdürdüklerini belirtti. Dikim atölyesinde kısa süre önce başlanan üretimde kapasite ve kalitenin en üst seviyeye çıkarıldığını ifade eden Başkan Cankul, atölyeyi genişleterek üretimi arttırma çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

“Kooperatif üyelerine her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz”

Başkan Cankul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kepsutlu kadınlarımız kooperatif ile birlikte her geçen gün daha da güçleniyorlar. Dikim atölyesinde elde ettikleri başarı, bizleri gururlandırıyor. Belediyemiz olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da kooperatif üyelerine her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Baskan Cankul Kadin Girisimcilerle Birlikte Urun Paketledi 3

Kepsut Kadın Kooperatifi Başkan Cankul’un Ziyaretinden Memnun

Kooperatif üyeleri de Başkan Cankul’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kepsut Kadın Kooperatifi, kadın istihdamına katkı sağlayarak bölgede ekonomik kalkınmaya önemli bir ivme kazandırmayı hedefliyor.

Haber: Elif Şahin

Kepsut’ta Hayvan Sağlığı İçin Önemli Adım

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu