Gündemİlçe Haberleri

Başkan Ergin Minibüsçülerle Görüştü

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Başkanı, minibüsçü esnafının taleplerini dinleyip vatandaşların isteklerini konuştu.

Başkan Ergin Minibüsçülerle Görüştü

Baskan Ergin Minibusculerle Gorustu 1

Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri, bu sabah Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bir araya geldi. Görüşmede, kent içi ulaşımın güçlendirilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması amacıyla fikir alışverişi yapıldı. Başkan Ergin, ayrıca minibüsçü esnafının görüşlerini dinledi.

Baskan Ergin Minibusculerle Gorustu 2

“Kentimizde toplu taşımanın önemini biliyoruz”

Toplantının ardından Başkan Ergin, “Kentimizde toplu taşımanın önemini biliyoruz. Bu doğrultuda minibüsçü esnafımızın taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın isteklerini konuştuk. Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi üyeleriyle bu sabah gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, kentimizin ulaşım sistemini daha da geliştirmek adına önemli bir adım oldu” dedi.

Baskan Ergin Minibusculerle Gorustu 3

“Ayvalık için birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Ergin, minibüsçülerin misafirperverliği ve samimi sohbetleri için teşekkür ederken, toplu taşıma hizmetinin kalitesini artırmak için işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan, “Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek ve kentimizin ulaşım altyapısını güçlendirebilmek adına bu tür toplantılar oldukça değerli. Minibüsçü esnafımızın görüşleriyle ortak akıl oluşturarak, Ayvalık’ın ulaşımını daha da iyileştirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Ayvalık’ta Semazen Heykeli Büyük İlgi Gördü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu