Sağlıkİlçe Haberleri

Sındırgı’ya Yeni Hastane

Sındırgı ilçesine, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen devlet hastanesi projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Sındırgı’ya Yeni Hastane

Sindirgiya Yeni Hastane 1
Sındırgı’Ya Yeni Hastane

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı İsmail Mert, Mütahit firma temsilcileri ve hastane yöneticileri, yapılan inşaatı yerinde incelemek üzere Sındırgı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Heyete, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş eşlik etti.

Sindirgiya Yeni Hastane 2

“En yakın zamanda hizmete sunacağız”

Heyetin gerçekleştirdiği inceleme sırasında konuşan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi olarak ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu önemli projede sona yaklaşıyoruz. Yeni devlet hastanemiz, modern tesisleri ve donanımlı bir sağlık hizmeti sunma kapasitesi ile bölge halkımıza önemli bir katkı sağlayacak. İnşallah en yakın zamanda bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Sindirgiya Yeni Hastane 3

“Bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunacak”

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ise yaptığı açıklamada, “Sındırgı’ya kazandırılacak yeni hastane, sağlık altyapısını güçlendirecek ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunacak. İnşaat süreci devam ediyor ve tüm ekipler özveri ile çalışıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte sağlık alanındaki hizmet kalitesinin artacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Sındırgı’da Sağlık İçin İşbirliği

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu