Balıkesir Son Dakika HaberleriTürkiye Gündemi

Başkan Köybaşı’dan İsrail Saldırısına Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, İsrail’in masum sivillere hizmet veren El Baptist Hastanesi'ne saldırı düzenleyerek 500 sivili öldürmesini şiddetle kınadı.

Başkan Köybaşı’dan İsrail Saldırısına Sert Tepki

Baskan Koybasidan Israil Saldirisina Sert Tepki 1
Başkan Köybaşı’Dan İsrail Saldırısına Sert Tepki

“Bu katliamın önüne geçmek için sadece kınama ile yetinmemeliyiz”

İsrail’in yapılan saldırı ile ilgili hiçbir haklı gerekçesi olmayacağını belirten Başkan Köybaşı, “İsrail’in bir hastaneyi bombalamasının hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Bölgede her gün işlenen insanlık ve savaş suçlarına sessiz kalmamalıyız. Başta Birleşmiş Milletler ve uluslararası tüm kuruluşlar bir an önce harekete geçmelidir. Bu katliamın önüne geçmek için sadece kınama ile yetinmemeliyiz” dedi.

“Dünyaya bir tehdit niteliğindedir”

Köybaşı, Gazze’de yapılan saldırıların tüm dünyaya bir tehdit olduğunu savunarak, “Gazze’ye yönelik orantısız ve her türlü insani, ahlaki temelden uzak, barbarca saldırı tüm dünyaya bir tehdit niteliğindedir. Bölgede barışı sağlamaya yönelik adımlar atılması, insanlık için büyük önem arz etmektedir. Bir kez daha İsrail’in saldırılarını lanetliyor ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

“Gazze’den Gelen Mültecileri Kabul Etmeye Hazırız”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu