Balıkesir Son Dakika HaberleriGörüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Zor Görevin Seçilmiş İsimleri Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından muhtarlar onuruna yemek verildi. Balıkesir’de idarecilerin ve seçilmişlerin buluştuğu birliktelik masalarında halka ulaşan hızlı hizmetlerin adımları konuşuldu.

Zor Görevin Seçilmiş İsimleri Bir Araya Geldi

Zor Gorevin Secilmis Isimleri Bir Araya Geldi 1
Zor Görevin Seçilmiş İsimleri Bir Araya Geldi

Devletin Taşradaki Temel Taşı Muhtar

Ustaoğlu, “Görev yaptıkları mahallelerde muhtarlarımız devletimizin taşradaki en temel taşıdır.  Ustaoğlu, “Muhtarlık, Fedakârlık Ve Aidiyetlik Gerektiren Zor Bir Görevdir.” Dedi. Bin 133 Muhtarla Kesintisiz Diyalog sağladıklarını belirtti. İhtiyaç ve taleplerin ilk muhataplarının önemine değindi.

Neredeydik Nerelere Geldik Nerede Olacağız…

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Sizlere baktıkça; ne kadar büyük ve güçlü bir şehir olduğumuzu çok net bir şekilde görüyorum. 2019’da hep beraber seçildik. Balıkesir 2019’da neredeydi şimdi nerede. Vatandaşlarımızın huzuruna çıkmamıza 5 ay gibi kısa bir süre kaldı.” dedi. Yaptıkları ve geldikleri noktaya dikkat çekti.

Zor Gorevin Secilmis Isimleri Bir Araya Geldi 2
Zor Görevin Seçilmiş İsimleri Bir Araya Geldi

Yılmaz “Bin 338 Belediye TBB’ye Seçti Destekleyen Sizler Oldunuz”

Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “Sizlerin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde Türkiye’deki 1338 belediye başkanı tarafından Belediyeler Birliği Başkanı seçildim. Çalışmalarımız takdir gördü. Beni destekleyen ve bu onura layık görülmemi sağlayan tüm muhtarlarımıza, bürokratlarımıza, belediye başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ederim ”dedi.

Balıkesir Bu Yemekte Topyekün Filistini Hatırladı Hatırlattı

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 20 ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Urgancı Camisi İmam Hatibi Şenol Karakuş Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Muhtarlar Günü Programı’nda tüm muhtarlara üzerinde; Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olan atkı hediye edildi. Protokol konuşmaları öncesinde İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından Filistin’de yaşanan katliamların son bulması için dua edildi. BASKİ Genel Müdürü İzzet Günay ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, muhtarlara gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Zor Gorevin Secilmis Isimleri Bir Araya Geldi 3
Zor Görevin Seçilmiş İsimleri Bir Araya Geldi

İhtiyaç Ve Taleplerin Muhatapları Muhtarlarımız

Vali Ustaoğlu, “İlimizdeki bu büyük aile içerisinde bulunan 1133 muhtarımızla vatandaşa hizmet yolunda kesintisiz olarak diyalogumuzu sürdürmekteyiz. Sadece hizmet için vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olmaktadırlar. Muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin bütün kurumlarını temsil etmekte, halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildirmektedirler. ”şeklinde konuştu.

Hızlı Hizmet Ulaşımında Köprü

Vali Ustaoğlu, “Balıkesir’de hizmetlerimizin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşı olan Muhtarlarımızı, özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ilimiz adına yapacakları bütün çalışmalarda başarılar diliyorum.

Haber Merkezi

Vali Ustaoğlu’ndan Muhtarlar Günü Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu