Görüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Başkan Yılmaz Hafta Sonu Vatandaşlarla Buluştu

Hafta sonunu Balıkesir halkıyla geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte, çeşitli etkinliklere katıldı.

Başkan Yılmaz Hafta Sonu Vatandaşlarla Buluştu

Baskan Yilmaz Hafta Sonu Vatandaslarla Bulustu 1
Başkan Yılmaz Hafta Sonu Vatandaşlarla Buluştu

BalBucks’ta Gençlerle Buluşma

Balıkesir’in sevilen başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu boyunca şehrin farklı noktalarında aktif bir şekilde yer alarak halkla buluştu. Balıkesir’in gençleriyle bir araya gelmek adına BalBucks’ta Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile birlikte gençleri ziyaret etti.

Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başkan Yılmaz, Pazar gününün erken saatlerinde Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile birlikte pazar esnafını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Baskan Yilmaz Hafta Sonu Vatandaslarla Bulustu 2
Başkan Yılmaz Hafta Sonu Vatandaşlarla Buluştu

Millet Kütüphanesi’nde Öğrencilerle Sohbet

Daha sonra Dijital Gençlik Merkezi’nde Millet Kütüphanesi’nde öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Yılmaz, gençlerin eğitim ve kültürel gelişimine verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Kültür ve Sanatla Buluşma

Başkan Yılmaz, Şükrü Karatepe’nin konuşmacısı olduğu Yeryüzü Konuşmaları Kültür Üreten Şehir etkinliğine katılarak şehrin kültür ve sanat hayatına destek verdiğini gösterdi.

Baskan Yilmaz Hafta Sonu Vatandaslarla Bulustu 3
Başkan Yılmaz Hafta Sonu Vatandaşlarla Buluştu

Futbol ve Basketbolun Tam Desteği

Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde amatör futbol takımlarının mücadelesini izleyen Başkan Yılmaz, ardından Kurtdereli Spor Salonu’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor – Çayırova Belediyespor basketbol karşılaşmasını da izledi. Sporun her alanına destek veren Başkan Yılmaz, genç sporcuların Türk sporuna kazandırılmasının önemine vurgu yaptı.

Pamukçular’dan Büyük Sevgi

Pazar gününün finalini Pamukçu Mahallesi’nde kadınlarla buluşarak yapan Başkan Yılmaz, Balıkesir’in dört bir yanındaki halkla doğrudan temas kurarak, onların beklenti ve taleplerini dinledi.

Haber: Bülten

Başkan Erdoğan Balıkesir’e Geliyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu