Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yılmaz Sınav Giriş Ücretlerini Ödeyecek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlerin eğitim hayatlarını desteklemek amacıyla yeni bir  projeyi hayata geçiriyor. 

Başkan Yılmaz Sınav Giriş Ücretlerini Ödeyecek

Baskan Yilmaz Sinav Giris Ucretlerini Odeyecek 1
Başkan Yılmaz Sınav Giriş Ücretlerini Ödeyecek

Yeni Projeler İle Gençlerin Yanında!

Gençler için birçok projeye imza atan Başkan Yılmaz, Dijital Gençlik Merkezi (DGM), BALBUCKS, ücretsiz su dağıtımı, vize ve final haftalarında ücretsiz ulaşım gibi birçok hizmeti gençlerle buluşturuyor. Bu projelerle gençlerin sosyal ve akademik yaşamlarını destekleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gençlerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Üniversite Sınavına Girecek Öğrencilerin Yükü Azalıyor!

Başkan Yücel Yılmaz’ın bir diğer taahhüdü ise üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin sınav giriş ücretlerini ödemeye başlaması oldu. Halen eğitimlerine devam eden ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak öğrenciler, sınav giriş ücretlerini okullarının müdürlükleri aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Açık Lise Mezunları da Unutulmadı!

Açık lise öğrencileri veya mezun olanlar da unutulmadı. Sınav giriş ücretlerini yatırdıklarına dair dekontları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masaya başvuru yapmaları durumunda, sınav giriş ücretleri banka hesaplarına havale edilecek. Bu adım, açık lise öğrencilerine de destek olmayı amaçlıyor.

Haber: Bülten

Başkan Yavaş’tan Sınav Öğrencilerine Moral Gezisi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu